Psychologenpraktijk Haarlem

Onze psychologenpraktijk, gelegen in het charmante Haarlem, biedt een centrale en gemakkelijk bereikbare locatie voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden verschillende benaderingen om aan jouw behandeldoelen te werken. Of je nu op zoek bent naar begeleiding voor angst, depressie of andere psychologische uitdagingen, wij staan klaar om je te ondersteunen op jouw pad naar herstel en welzijn.

alles wat je wilt weten over psychologenpraktijk Haarlem

Adres en bereikbaarheid

Nieuwe gracht 37
2011 MC Haarlem
Tel: +31850870572 (alleen om terugbelafspraak te maken)
Psychologenpraktijk Nederland - Onze locaties

Aanvullende behandelingen

Momenteel geen aanvullende behandelingen naast rTMS, ACT en CGT.
Psychologenpraktijk Nederland - Geestelijke gezondheidszorg voor depressie, burn-out, ADHD, autisme en meer

WAAROM KIES JE VOOR PSYCHOLOGENPRAKTIJK Haarlem?

Bij Psychologenpraktijk Haarlem kies je voor zorg dicht bij huis, in een vertrouwde omgeving. Gevestigd in het hart van deze prachtige stad, bieden we een rustgevende setting waar je kunt werken aan je herstel. Haarlem staat bekend om zijn schilderachtige landschappen en uitgestrekte bossen, waardoor het een ideale plek is om aan jezelf te werken en innerlijke rust te vinden. Maar dat is niet de enige reden om voor ons te kiezen.

Ons toegewijde team van professionals in Haarlem is empathisch en deskundig in het ondersteunen bij verschillende psychologische uitdagingen. Met onze persoonlijke benadering en expertise helpen we je bij het bereiken van jouw behandeldoelen. Samen werken we aan mentale veerkracht, het verlichten van klachten en het verkrijgen van nieuwe inzichten die leiden tot positieve verandering.

Onze psychologen

Britt Bosma

Psycholoog

Marguerite v.d. bergh

Psychiater
Vraagteken vector

Veelgestelde vragen

© 2024 Psychologenpraktijk Nederland. Alle rechten onder voorbehoud