PRAKTISCHE INFORMATIE

Bij Psychologenpraktijk Nederland streven we ernaar om hoogwaardige en persoonlijke psychologische zorg te bieden aan individuen, stellen en gezinnen. Ons team van ervaren en toegewijde psychologen staat klaar om je te ondersteunen bij het aanpakken van verschillende emotionele en mentale hulpvragen. We begrijpen dat het zoeken naar professionele hulp een grote stap kan zijn, en we willen jouw ervaring bij ons zo comfortabel en effectief mogelijk maken.

INTAKE EN BEHANDELING

We starten met een telefonische pre-intake om te beoordelen of onze aanpak geschikt is voor jouw situatie. Tijdens dit gesprek bespreken we je klachten en achtergrond. Na de pre-intake ontvang je intakeformulieren die je thuis invult.

Vervolgens plannen we een intakegesprek met een van onze behandelaars. Tijdens dit gesprek bespreekt de behandelaar uitgebreid je klachten, behandelgeschiedenis en doelen, om samen met jou een behandelplan op te stellen. Na de intake volgt een telefonisch gesprek met de regiebehandelaar om eventuele verdere vragen te bespreken en het behandelplan definitief te maken.

Afhankelijk van de drukte kan de wachttijd variëren. In rustige periodes kan de behandeling vrijwel direct na de intake starten. In drukkere periodes kan het iets langer duren, maar we streven ernaar om de wachttijd tot een minimum te beperken, meestal niet langer dan 2 maanden.

BEHANDELMETHODEN EN KLACHTEN

We bieden diverse behandelmethoden aan, waaronder CGT, ACT, rTMS, EFT en IBCT. Deze benaderingen zijn effectief gebleken bij de behandeling van verschillende psychische aandoeningen.
  • Depressie en stemmingsstoornissen
  • Angst- en paniekstoornissen
  • Stress- en burn-out klachten
  • Autisme
  • ADHD
  • Verslavingsproblematiek
Ons doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin onze cliënten effectief kunnen werken aan het overwinnen van hun psychische klachten en het verbeteren van hun algehele welzijn.

KOSTEN EN VERGOEDINGEN

Bij Psychologenpraktijk Nederland hanteren we tarieven volgens de geldende richtlijnen. Veel behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars, afhankelijk van je polisvoorwaarden. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor details. Eigen bijdrage en eigen risico kunnen van toepassing zijn.

WERKWIJZE

Bij Psychologenpraktijk Nederland beginnen we met een intakegesprek om jouw klachten en doelen te bespreken. Vervolgens stellen we een behandelplan op maat voor je op. Tijdens de behandeling werken we samen aan het behalen van jouw doelen, met regelmatige evaluaties om de voortgang te bewaken en bij te sturen indien nodig.

PRIVACYBELEID

Wij hechten veel waarde aan jouw privacy en nemen alle noodzakelijke maatregelen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Voor meer informatie over ons privacybeleid verwijzen wij je naar onze privacyverklaring op onze website.

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Heb je vragen over onze praktijk of onze behandelingen? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Bekijk onze blogpagina

Ontdek inspirerende artikelen, praktische tips en boeiende inzichten op onze blogpagina. Hier delen we waardevolle informatie over psychologische onderwerpen, zelfontwikkeling, en het bevorderen van geestelijk welzijn. Laat je inspireren en informeren door onze deskundige bijdragen en neem een stap richting een gezonder en gelukkiger leven.

AFSPRAAK MAKEN

Als je geïnteresseerd bent in het maken van een afspraak of als je vragen hebt over onze werkwijze, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om samen te werken aan het bereiken van jouw behandeldoelen en het verbeteren van jouw mentaal welzijn.
Vraagteken vector

Veelgestelde vragen

© 2024 Psychologenpraktijk Nederland. Alle rechten onder voorbehoud