Over Psychologenpraktijk Nederland

Bij Psychologenpraktijk Nederland werken ervaren en goed opgeleide psychologen die gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden van de psychologie. Wij streven naar hoogwaardige zorg in een veilige omgeving. Of je nu worstelt met stress, angst, depressie, ADHD, autisme of andere psychische problematiek, wij staan klaar om je te ondersteunen op weg naar herstel.

Waarom kies je voor psychologenpraktijk Nederland?

Wij bieden je een toegewijd team van professionals, die empathisch en deskundig zijn in het ondersteunen bij verschillende psychologische uitdagingen. Onze persoonlijke benadering en expertise maken het een ideale keuze voor het bereiken van jouw behandeldoelen. Samen zorgen wij voor mentale veerkracht, het verlichten van klachten en nieuwe inzichten die zorgen voor positieve verandering.

MISSIE

We streven ernaar om een veilige omgeving te bieden waar cliënten zich op hun gemak voelen om hun diepste gedachten, gevoelens en zorgen te delen.

Bij Psychologenpraktijk Nederland geloven we in het belang van empathie, begrip en compassie bij het begeleiden van onze cliënten op hun reis naar welzijn en zelfontdekking.

Onze missie is om elke persoon die onze praktijk instapt te ondersteunen, te begeleiden en te inspireren, met als uiteindelijk doel om hen te helpen een vervuld en betekenisvol leven te leiden.
Onze missie - Psychologenpraktijk Nederland

VISIE

Onze visie is gebaseerd op het streven naar mentale veerkracht en groei. We geloven dat iedereen het vermogen heeft om zijn of haar leven positief te veranderen, zelfs in moeilijke tijden.

We streven ernaar om onze cliënten te helpen bij het ontwikkelen van psychologische flexibiliteit, het vergroten van zelfbewustzijn en het ontdekken van hun innerlijke kracht.

Door een holistische benadering te hanteren, waarbij we zowel de mentale, emotionele als fysieke aspecten van welzijn integreren, streven we ernaar om een blijvende impact te maken op het leven van onze cliënten.

Onze visie is om een bron van hoop en steun te zijn voor iedereen die op zoek is naar een positieve verandering in hun leven.

ONS AANBOD


In onze praktijken bieden we verschillende, bewezen behandelingen om de diverse behandeldoelen van onze cliënten aan te pakken. Van gesprekstherapieën zoals ACT en CGT tot innovatieve interventies zoals rTMS, EMDR en EFT, ons aanbod is ontworpen om effectieve oplossingen te bieden voor een breed scala aan psychologische uitdagingen.
Ons aanbod - Behandelingen bij Psychologenpraktijk Nederland

rTMS International en psychologenpraktijk Nederland

Bram Wernsen, de oprichter van rTMS international en Psychologenpraktijk Nederland wilde laagdrempelige ondersteuning bieden aan mensen in de omgeving. Met praktijken door heel Nederland helpen wij iedereen met een hulpvraag. Het begon met rTMS behandelingen in combinatie met gesprekstherapie voor mensen met een therapieresistente depressie of dwangstoornis. Met meer dan 10 jaar ervaring en een netwerk van psychologen zijn we uitgegroeid tot laagdrempelige zorg voor verschillende personen en hulpvragen.

Door de diverse deskundigheid van onze psychologen kunnen wij je helpen wanneer je worstelt met onder andere depressie, burn-out, angststoornissen, dwanggerelateerde stoornissen, ADHD, autisme en relatieproblemen. Per locatie kan het aanbod verschillen. Iedere locatie biedt rTMS, ACT, en CGT. Bekijk voor meer informatie over rTMS de site van rTMS International.

Locaties

Zoek je een locatie dichter bij huis? Onze psychologen zitten verspreid over heel Nederland. Elke locatie heeft zijn unieke behandelmethodes en psychologen. Samen zetten wij ons in voor mensen die worstelen met hun psychische gezondheid. Daarnaast zijn wij verbonden aan een netwerk van personen en instanties voor spoedhulp of aanvullende hulp.

ONS TEAM

Ons toegewijde team bestaat uit ervaren en deskundige professionals die zich inzetten voor het welzijn van onze cliënten. Ieder van ons brengt unieke vaardigheden, passie en toewijding mee, met als gezamenlijk doel om hoogwaardige zorg en ondersteuning te bieden aan iedereen die onze praktijk bezoekt.

Caressa Bons

Toegepast psycholoog

Britt Bosma

Psycholoog NIP
Marjolein Aarts - Psycholoog De Bilt

Marjolein Aarts, MSC

Psycholoog
Mariska Schmitz - Toegepast psycholoog Oegstgeest

Mariska Schmitz

Professioneel psycholoog
Oumaima Brika - Psycholoog Rotterdam

Oumaima Brika, MSC

Psycholoog

Elvan Kaya, MSC

Psycholoog
Iris Jagesar - Psycholoog Zwolle

Iris Jagesar, MSC

Psycholoog
Karin Riteco - Psycholoog Breda

Karin Riteco

Psycholoog
Vraagteken vector

Veelgestelde vragen

© 2024 Psychologenpraktijk Nederland. Alle rechten onder voorbehoud